17. 11. 2012 | Tomáš Nejedlo

Luděk Škaloud hlavním trenérem staršího dorostu

Počínaje úterým 13. listopadu dochází ke změnám v realizačních týmech benátecké mládeže. Neuspokojivé výsledky především starších a mladších dorostenců přiměly vedení klubu HC Benátky učinit kroky, které v následujících řádcích objasňuje prezident klubu PhDr. Bohumil Bartoň (na snímku). Tou nejzásadnější je jmenování Luďka Škalouda jako hlavního trenéra ligového staršího dorostu.

Dnešním dnem (úterý 13. listopadu) dochází ke změnám, co se týče obsazení trenérských postů mládežnických celků. Vzhledem k tomu, že výbor nebyl spokojen s výsledky staršího a mladšího dorostu, tak provedl tyto změny. Hlavním trenérem staršího dorostu se stává Luděk Škaloud, jeho asistentem Bohumír Kinkor. U mladšího dorostu ponecháváme dvojici: Bohumír Kinkor a asistent Radek Hrabák s tím, že na dva tréninky v týdnu bude k týmu chodit další asistent „A“ týmu Antonín Nečas.

Zároveň jako asistent u staršího dorostu končí Petr Weiss, který si prodloužil sportovní kariéru v krajském přeboru v Jičíně, což kolidovalo s tréninky a zápasy starších dorostenců a nebylo možné to skloubit. Poslední změna se týká žáků 3. a 4. třídy, kde se hlavním trenérem stává Jaroslav Hruška. Bylo zapotřebí učinit nový impuls, protože sestup z ligy dorostu by mohl znamenat konec dorosteneckého hokeje v Benátkách.

Starší dorost

Nerad bych tu situaci v této fázi hodnotil. Starší dorost má čtyři vítězství, je na předposledním místě, přičemž sestupuje jeden tým. Je tu reálný předpoklad k tomu, aby se soutěž zachránila. Tým se musí zlepšit ve všech aspektem. Já jsem hráčům nyní při pohovoru v kabině říkal, že v této kategorii se hráč připravuje na jiné úrovni, že není možné přijít na poslední chvíli na trénink, odtrénovat a prchnout domů, ale chce to daleko více, pokud to s hokejem myslí vážně.

Mladší dorost

V této kategorii probíhá generační výměna, ale vzhledem k tomu, že dva roky po sobě hrál tým finálovou skupinu a navíc se ještě vypočítává koeficient žákovské ligy, takže je tu reálný předpoklad, že kdybychom zůstali poslední, tak na základě právě tohoto koeficientu bychom soutěž udrželi a došlo by k posunu hráčů z žákovské kategorie a zde je příslib, že by příští sezóna měla být kvalitnější.

Další články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!