30. 5. 2013 | Ondřej Nejedlo

Blíží se letní hokejový kemp

Pomalu a jistě se blíží již IV. ročník letního hokejového kempu, který je určen všem hráčům i brankářům od ročníku narození 2007 do 1993 pro zvýšení výkonnosti při vstupu do předzávodního období. Termín uskutečnění kempu je 26.7. - 4.8. 2013. Tréninkový program je veden zkušeným týmem trenérů HC Benátky, který bude navíc doplněn aktivní účastí Antonín Nečas, asistenta trenéra benáteckého A-mužstva. Více informací a důležité náležitosti včetně kontaktu naleznete uvnitř tohoto článku.

IV. LETNÍ HOKEJOVÝ KEMP V BENÁTKÁCH

Termín: 26. července – 4. srpna 2013
Místo: ZS Benátky nad Jizerou
Kemp je určen všem hráčům, hráčkám a brankářům bez rozdílu výkonnosti ročníků 1993 – 2007. Zúčastnit se však mohou i hráči mladší.

Cíle:


- V ideálním termínu se připravit na začátek sezóny a přesvědčit trenéra, že patřím do nově se tvořícího týmu.
- Naučit se a zdokonalit se v činnostech jednotlivců – denně 30 minut powerskating, stickhandling.

Denní program:


- Každý den dvakrát trénink na ledě (dopoledne, odpoledne), jednou na suchu, plavání v bazénu, video (nové moderní trendy v tréninku). Všechny tréninky se uskuteční v areálu zimního stadionu, fotbalového hřiště, beachvolejbalových kurtů a plaveckého bazénu v Benátkách.

Ubytování:

Tenis hotel, Hotel Sport

Stravování:

Tenis hotel a Hockey Bar. Možnost objednání polovičních porcí (snídaně, oběd, večeře). Jednotlivou stravu možno objednat individuálně.

Skladba tréninku:


- Led – denně 30 minut powerskating, individuální práce s hokejkou (stickhandling), tréninky střelby (shooting), agility (dynamické, stylově – obratnostní bruslení).
- Sucho – trénink Core, strečink po zátěži i před zátěží, agility na Bosu. Speciální trénink na suchu pro hráče 2. – 4. tříd.

Základní informace:

- Účastníci kempu se sejdou 26. července od 8.30 hodin do 12 hodin na prezenci v Hockey Baru na benáteckém zimním stadionu, následovat budou dva tréninky na ledě, po nichž budou hráči rozděleni do výkonnostních skupin. Každá skupina bude mít svého hlavního trenéra a svoji šatnu. Pro později přijíždějící hráče je též vše zajištěno. Hráči, kteří se zapojí do kempu později, nebo naopak odjedou dříve, bude cena upravena po dohodě s vedoucím kempu. Zakončení kempu bude 4. srpna.
- Přesný rozpis tréninků bude včas uveřejněn na webových stránkách klubu – www. hokejbenatky.cz
- Po celou dobu kempu budou hráči pod stálým dozorem kvalifikovaných osob. Všichni účastníci jsou pojištěni po celý kemp na ledě i mimo něj.
- Jedno nabroušení bruslí je zdarma, každé další pak stojí 30 Kč.
- Zdravotní služba na ZS zajištěna.
- Na programu je též jednodenní zájezd, který bude ještě upřesněn. - Také letos je v plánu beseda s některým vynikajícím hráčem. O koho se bude jednat, je zatím v jednání. V předloňské sezóně navštívil tento kemp Dominik Hašek! Vloni pak nejzkušenější hráč benáteckého áčka Tomáš Klimt. Kemp bude ukončen 4.8.2012 grilováním.

Trenéři:

Nad obsahem tréninků a správném provedení budou dohlížet zkušení trenéři:

Bohumír Kinkor - trenér mládeže HC Benátky, studující trenérskou kvalifikaci „A“ na UK v Olomouci. Bývalý trenér Dukly Jihlava „B“, Dukly Příbram a Jitexu Písek. Trenér bulharské reprezentace do 18 let a 20 let.

Luděk Škaloud - šéftrenér mládeže HC Benátky. Někdejší extraligový hráč Sparty Praha a Dukly Jihlava. Dlouholetý trenér mládežnických týmů v Mladé Boleslavi. Působil též coby hlavní trenér a později jako asistent u A-mužstva v Benátkách nad Jizerou.

Radek Hrabák - dlouholetý trenér mládeže v Benátkách nad Jizerou a bývalý hráč Kladna a slovenských Michalovců.

Antonín Nečas - současný asistent trenéra prvoligového týmu HC Benátky nad Jizerou. Někdejší extraligový hráč Dukly Jihlava. Hrál též v USA, německém Straubingu či slovenském Prešově. Do kolonky hokejových působišť můžeme uvést též druholigové týmy Benátek nad Jizerou, Pelhřimova a Žďáru nad Sázavou. Coby kouč působil v Pelhřimově, kde byla jeho asistentem trenérská legenda Stanislav Neveselý.

Vybavenost hráče:

Kompletní výzbroj, sportovní oblečení na suchý trénink, plavky, osobní potřeby, kapesné (možnost uložit u vedoucího kempu).

V ceně kempu:

Celkový tréninkový program, ubytování, celodenní strava, užívání bazénu, fotbalového hřiště, hřiště na beach volejbal, pojištění, zdravotní zabezpečení, dozor mimo tréninky.

Od ceny se samozřejmě odečítá to, co účastník nebude využívat. Prosíme, aby každý účastník obědval v kempu a přes den jej neopouštěl. Brankáři a bratr nebo sestra mají 10 % slevu, která se odečte od složené zálohy.

Každý, kdo se účastní kempu potřetí za sebou, má v dalším roce slevu 25%.

Každý, kdo přivede z jiného hokejového klubu úplně nového účastníka, má slevu 10%.

Kempu se mohou zúčastnit i tací, kteří s hokejem teprve začínají, nebo i hokejoví amatéři, již se chtějí naučit bruslit a hrát hokej.

Uzávěrka přihlášek je 31. května 2013. Po odeslání potvrzené přihlášky dostanete vyrozumění o přijetí do kempu. Po přijetí potvrzení na účasti v kempu zašlete do 15. června zálohu ve výši 3000 Kč.

Přihláška hráče může být přijata i po uzávěrce, ale jen v případě, že není naplněn limit. Vždy lze vše řešit individuálně.

V případě, že rodiče, kteří chtějí být s hráčem v kempu, mohou být ubytováni v hotelu s hráči nebo v přilehlém tenisovém hotelu.

PŘIHLÁŠKA

Jméno a příjmení hráče: .................................
Adresa bydliště:  .......................................
Datum narození:  ........................................
Mateřský klub:   ........................................
Hráčský post:    ........................................
Telefon, e-mail: ........................................
Číslo zdravotního pojištění (platí pro hráče ze zahraničí)
.............................
Mám zájem o kompletní servis: (ano/ne)
Mám zájem o ubytování: (ano/ne)
Mám zájem o stravování: (ano/ne)

Poznámka: Uvedenou přihlášku zkopírujte a vyplněnou v příloze odešlete na e-mailovou adresu kinkor.m@seznam.cz

Kompletní cena kempu: 9 750 Kč
Cena bez ubytování a stravování: 4 000 Kč

Zálohu prosím uhraďte na číslo účtu: 43-6682120217/0100 nebo přímo na ZS HC Benátky n/J u šéftrenéra mládeže p. Kinkora.

Kontakt:

Bohumír Kinkor – tel: 776 871 224
e-mail: kinkor.m@seznam.cz

Skončete s prázdninovým lenošením a přijďte. Těšíme se na vás!

Další články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!


04.01.2024

Novým hráčem Štrombach

Místo odcházejícího Jindřicha Plíška v benáteckém týmu zaujal jednadvacetiletý útočník Filip Štrombach. V letošní sezóně byl na hostování z Mělníka v druholigovém Hronově, kde sehrál 11 zápasů s bilancí 1+1. Stal se tak součástí této výměny a v Benátkách bude působit na střídavý start z přeborového Mělníka.