12. 9. 2006 | Aleš Vladyka

Do Berouna pro bod

Ve svém druhém utkání zajížděli hráči 8. a 9. třídy HC Benátky nad Jizerou do Berouna a v těchto utkáních získali bod za remízu 9. třídy 4:4.
8. třída

HC Berounští Medvědi - HC Benátky nad Jizerou 8:2 (4:1, 2:1, 2:0)

První utkání venku již od začátku nabíralo na dramatičnosti, když autobus z Benátek místo v původních 07,30 hodin odjížděl o hodinu později. Do Berouna na stadion jsme se dostali díky zácpám na silnici v 9:50, začátek utkání od 10:00 hodin. Z toho plyne, že hráči šli z autobusu bez řádného rozcvičení přímo na led, což jistě k dobrému výkonu nepřispělo. Úvodní třetinu jsme prohráli 4:1. Druhou třetinu jsme po zlepšeném výkonu prohráli pouze 2:1. Třetí třetinu soupeř vyhrál 2:0 a zajistil si celkové vítězství.

„Škoda neproměněných šancí, jeli jsme 3x sami na bránu a ani jednou z toho nebyl gól, 6 gólu z 8 jsme dostali z dorážek, až tyhle chyby odstraníme, můžeme myslet na vítězství“, zhodnotil utkání trenér Martin Novák.

Branky HC Benátky nad Jizerou: 9. Müller (Novotný O.), 22. Klouda

Sestava: Zvěřina (36. Stross) - Müller, Pospíšil, Mlejnek, Grycman - Novotný O., Stejskal, Klouda, Apeltauer, Sluka, Haspeklo, Koliha. Trenéři: Martin Novák, Jiří Svoboda

9. třída

HC Berounští Medvědi - HC Benátky nad Jizerou 4:4 (3:0, 1:2, 0:2)

Benátky vstoupili do utkání dost nešťastně a již za 29 vteřin prohrávali 1:0. V sedmé minutě inkasovali benátečtí podruhé a v čase 9:18 potřetí. Na to reagoval trenér Novák střídáním brankářů. Vývoj utkání v úvodní části hry do značné míry ovlivnilo do jisté míry nešetrné rozhodování rozhodčího. Benátecký Čermák po situaci, kdy sám byl faulován obdržel 10-ti minutový trest, aniž věděl za co.

V druhé části hry benátečtí zatlačili soupeře do obrany a prvním gólem Nováka se dostali do hry. To, ale asi panu rozhodčímu nesedělo a tak vyloučil znovu Čermáka a v tomto oslabení benátečtí inkasovali čtvrtý gól Berouna. Do konce druhé části hry se benáteckým hráčům podařilo snížit druhým gólem Nováka na 4:2. Na soupeři byla vidět značná únava a tak v úvodu poslední třetiny mohl Langr nadvakrát zakončit své sólo a snížit na rozdíl jediného gólu. Závěrečný tlak Benátek byl místy zdrcující, berounští hráči nestíhali s benáteckými bruslit a tak vyrovnání v podobě Zahrádkovy střely bylo zcela zasloužené. Benátky ještě nevyužili řadu vyložených šancí, jednou je od vedoucího gól dělili doslova milimetry, to když Hrouda trefil tyč. Škoda, že Benátky nedokázali využít závěrečného tlaku ke vstřelení vítězné branky, výkonem, by si to rozhodně zasloužili.

„Remíza byla spravedlivá, začli jsme hrát až za stavu 4:1 pro Beroun a to je pozdě, musíme zlepšit nástupy do utkání, ale i tak kluci zaslouží pochvalu za bojovnost a je veliká škoda, že jsme v závěru nevyužili aspoň jednu šanci“, zhodnotil utkání trenér Martin Novák.

Branky HC Benátky nad Jizerou: 23. Novák (Čermák), 37. Novák (Moucha), 44. Langr, 48. Zahrádka (Slapnička)

Sestava: Formánek, (10. Krček) - Langr, Bubeník, Moucha, Zahrádka - Novák, Slapnička, Čermák - Svoboda, Hrouda, Drahoš - Budaev, Novotný J., Kučera. Trenér: Martin Novák

Další články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!