31. 1. 2012 | Tomáš Nejedlo

Benátky hodlají prodloužit vítěznou sérii v Berouně

Hokejisté prvoligových Benátek nad Jizerou již čtyřikrát v řad ě bodovali, poslední tři duely navíc vyhráli. Tuto sérii se chystají svěřenci trenérské trojice Černý, Škaloud a Nečase prodloužit ve středu, kdy budou zajíždět na led Berouna. S tímto středočeským soupeřem se Benáteckým letos výsledkově nadmíru daří, vyhráli totiž všechny tři duely. A právě ve středu 1. února budou Benátky usilovat o další vítězný zářez na pažbě. Na soutoku řek Berounky a Litavky se bude hrát od 18 hodin! Průběh utkání nabídne také tradiční on-line přenos!

Oba celky ve 44. kole první ligy

Tým HC Berounští Medvědi podlehl Písku na jeho ledě až v prodloužení 2:3. O oba góly hostí se postaral útočník Rubeš. Medvědi nastoupili v sestavě: Slipčenko - Malý, Špelda, Nedvěd, Veselý, Soldán, Jebavý, Hertl, Hošťálek - Forman, Švagrovský, Kupec - Doležal, Rubeš, Přibyl - Palaščák, Klhůfek, Žalčík - Poletín, Vlček, Besser.

Celek HC Benátky nad Jizerou v domácím prostředí sehrál vyrovnaný boj se třetí Olomoucí, o výhře domácích nakonec rozhodly až nájezdy, ve kterých uspěli oba benátečtí střelci Lukáš Král i Miroslav Kopic. Benátky nastoupily v sestavě: Vošvrda (Stejskal) - Jaroměřský, Vitásek, Říha, Vála, Niko, Pabiška - Liška, Král, Klimt, Skalický, Skořepa, Jonák, Vlach, Jech, Kopic, Weiss, Kouřil, Kellner.

Webové stránky soupeře

Více informací o berounském hokeji se můžete dozvědět na oficiálním webovém portálu našeho středečního soupeře -
HC Berounští Medvědi

Rozhodčí

Utkání 45. kola první hokejové ligy mezi Berounem a Benátkami nad Jizerou bude jako hlavní rozhodčí řídit Tomáš Zubzanda z Karlových Varů. Na čarách mu budou asistovat Vít Komárek z Prahy a a Josef Špůr z Prahy.

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!