25. 1. 2013 | Petra Skopcová

Bojujeme o každý bod pro play-off, hlásí Skalický

Měl to být podobný zápas jako s Pískem, jasné tři body a výhra před domácím publikem. Beroun však Benátky zaskočil svou bojovností. Když navíc dokázal jít do vedení po pro Vošvrdu nešťastném gólu, Benátky opět doplatily na svou střeleckou nemohoucnost. Vojtěch Sedláček již další branku nepřipustil a tak si Medvědi odvezli všechny tři body. Jedinou útěchou pro Benátky může být prohra i dotírajících lvů z Hradce a tedy stále osmé místo pro tým od Jizery. Ohlas po zápase poskytl Daniel Skalický.

Dane, co rozhodlo dnešní utkání s Berounem?

Neproměnili jsme šance. Měli jsme dva samostatné nájezdy. Ty kdybychom proměnili, tak je to 3:2 a nemuseli bychom se nijak nervovat.

Zaskočil vás tedy Beroun?

My jsme čekali, že budou bojovní, hodně bruslit a dohrávat. Navíc dokázali proměnit naše oslabení, ve kterých jsme dostali dva góly. V tom to bylo stejné jako v Písku. Ten se dostával do hry jen díky tomu, že jsme faulovali. Nicméně na hře Berouna nás nic nepřekvapilo, počítali jsme s jejich důrazem. Hodně bruslili a při rozehrávce nám zavírali mantinely. Těžko jsme se dostávali z pásma. Ke konci už byl zápas i nervózní. Beroun vedl 2:1 a my nutně potřebovali dát branku.

Ale tentokrát jste si utkání nepohlídali...

Protože v Písku jsme proměnili šance, dokázali jsme tam dát čtyři góly a tentokrát pouze jeden. Problém je zřejmě v malém důrazu před brankou.

Po výkonech z posledních zápasů tedy přišlo zklamání??

Zklamání to je určitě, protože s Berounem to byly povinné body. Zklamání je to i pro fanoušky. Pokud se chceme dostat do osmičky, tak musíme taková utkání vyhrávat.

Další domácí utkání vás čeká s Mostem, předtím ale ještě jedete do Brodu...

Bude to úplně stejný zápas, který nesmíme podcenit. Budou hrát dobře a důrazně o každý bod do Play-out a zápas to nebude jednoduchý.

Připouštíte si nějaký tlak v boji o osmičku?

Nepřipouštíme. Zatím tam jsme a bojujeme o každý bod, abychom svoji pozici udrželi.

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!