3. 9. 2007 | Mirek Ondra, Tomáš Nejedlo

V úterý přijede k odvetě Děčín

V úterý přivítají Benátky atraktivního soupeře ze severního koutu republiky HC Děčín. S tímto týmem se hráči od Jizery už jednou v přípravě utkali. A to na jejich ledě, kde se po desetigólové přestřelce zrodilo skóre 5:5, když domácí Děčín vyrovnával 46 vteřin před koncem. Toto vše naznačuje, že se v úterý můžeme těšit na pěkný ofenzivní hokej. Utkání začíná v 18:00 na benáteckém Zimním stadionu a ze zápasu bude připravený on-line přenos.
Hokejisty Benátek čekají v přípravném období ještě tři zápasy. Dnes od 18 hodin sehrají další, v pořadí už čtvrté domácí utkání. Jejich soupeřem tentokrát bude tým vedený trenéry Borůvkou a Wernerem - HC Děčín. S tímto soupeřem jsme se střetli přesně před týdnem na jeho ledě a zápas nakonec skončil spravedlivou remízou 5:5. Tento výsledek předesílá, že bychom se mohli dočkat pěkného hokeje.

V prozatím posledním zápase přípravy se mezi sebou na benáteckém ledě střetly týmy Benátek a Jablonce. Zápas nabídl atraktivní podívanou a vysoký příděl šešti obdržených branek byl pro hosty ještě milosrdný. V útočné fázi si hráči Benátek dělali doslova co chtěli a konečný výsledek 6:3 mohl být klidně i dvojciferný! Podle slov trenéra Škalouda měli jeho svěřenci v zadních řadách trochu pootevřená vrátka, protože mysleli více na ofenzivu. I přes vysoký počet vstřelených gólů není zkušený kouč zcela spokojen s útočnou činností mužstva. Zajímavostí klání bylo, že dvě branky dokázal vstřelit obránce Jiří Svoboda, příchozí z Vrchlabí.

Děčínský tým po zápase s Benátkami sehrál přípravné utkání s prvoligovým SK Kadaň. Rozdíl mezi druhou a první ligou se prokázal zcela jasně. Kadaň si totiž z Děčína odvezla výsledek 7:1 ve svůj prospěch. Děčín přitom nevstoupil do utkání vůbec špatně, brankou Myšíka ze čtvrté minuty se dokonce ujal vedení! Pak ale kadaňští střelci pálili ostrými a Ondřej Michálek v brance domácích raději po pátém inkasovaném gólu přepustil místo kolegovi Zámostnému, který inkasoval po zbytek zápasu už jen dvakrát. Mužstvo musí tedy v dnešním zápase lépe zapracovat na obraně. Utkání v Děčíně sledovalo více než 250 diváků, což je na přípravný zápas jistě velmi slušný počet.

HC Děčín nastoupil v utkání s Kadaní v této sestavě: Michálek (29. Zámostný) – Stezka, Vedral, M. Luka, P. Saska, Havlíček, Kučera, Bedan, Marek – Myšík, Stibor, Filipovský – Štverák, Kratochvíl, Tomeček – Zámečník, Preussler, M. Saska – Peterka, Chvátal.

Tým HC Benátky nad Jizerou se představil v zápase s Jabloncem v tomto složení: Barek - Beránek, Svoboda, Nedbal, Gajda, Ton, Kumstát, Pešek, Kolman - Malý, Skořepa, Kristek - Zajíček, Mařík, Kocman - Jakeš, T. Kadeřábek, Weiss - Drak, Mácha, Kučera.

V tomto úvodníku bychom Vás rádi pozvali nejen na dnešní utkání s velice atraktivním soupeřem, ale také na tuto středu 5.9., kdy se na našem Zimním stadionu představí prvoligová Mladá Boleslav s Duklou Jihlava. Zápas začíná v 17:30!

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!


04.01.2024

Novým hráčem Štrombach

Místo odcházejícího Jindřicha Plíška v benáteckém týmu zaujal jednadvacetiletý útočník Filip Štrombach. V letošní sezóně byl na hostování z Mělníka v druholigovém Hronově, kde sehrál 11 zápasů s bilancí 1+1. Stal se tak součástí této výměny a v Benátkách bude působit na střídavý start z přeborového Mělníka.