28. 5. 2007 | Mirek Ondra

Hokejbalová sobota v Benátkách nad Jizerou

V sobotu 26.5.2007 se v Benátkách uskutečnil hokejbalový miniturnaj fanoušků za účasti mužstev z Kolína, Chrudimi, Mladé Boleslavi a domácích Benátek. Slunečné odpoledne tak bylo svědkem hokejbalového klání skalních hokejových fandů, které ovládli příznivci klubu HC Chrudim. Jak se vedlo ostatním týmům a krátkou fotoreportáž naleznete v článku.

Hrálo se systémem každý s každým a konečného vítěze určoval dosažený počet bodů, vzájemný zápas a v poslední řadě skóre.

Zápasy:

Chrudim - Kolín 6:2 Benátky - Ml. Boleslav 5:2 Chrudim - Benátky 5:3 Kolín - Ml. Boleslav 4:4 Ml. Boleslav - Chrudim 7:4 Benátky - Kolín 6:2

Konečná tabulka:

1. HC Chrudim 15:12 4b. 2. HC Benátky 14:9 4b. 3. BK Ml. Boleslav 13:13 3b. 4. SC Kolín 8:16 1b.

Cenu fair-play obdržel tým SC Kolín, který nastřádal nejméně trestných minut a taky se ani jednou nepopral :)

Cenu za nejlepšího střelce si odnesl Ondra Šulc (HC Benátky), jenž si na své konto připsal 7 přesných zásahů.

Soupisky jednotlivých týmů:

HC Chrudim: Michal Zdražil - Lukáš Krayzel (Opox), Pavel Koucký (Kouč), Richard Wágner (Wagi), Tomáš Svrček (Tommy) - Marek Kišš, Radek Musil, Martin Šulc (Šulda), David Mikuláš (Mikulda), Tomáš Straka (Tomstr), Jiří Rehn, Jaroslav Koucký (Jaris)

HC Benátky nad Jizerou: Radek Houška (Adi) - Jan Kratochvíl (Kráťa), Petr Starý (Staroch), Tomáš Špringl (Drobek), Milan (JáFans), Martin Špaček (Mário) - Ondra Šulc, Tomáš Nejedlo, Jan Voborník (Vobora), Kamil Hasoň, Mirek Ondra, David Adámek (Podvodník), Martin Menčík (Krtek), Toncek, Pavel Čurlik(Čudla)

BK Mladá Boleslav: Jan Hurta (Plha) - Václav Kukla, Petr Hanoušek (Hána), Martin Lochman (Lochy), Jirka Kudrna (Alex Ovechkin), otec a syn Soukupové, Lukáš Tůma (tři poslední na hostování z BnJ :)

SC Kolín: Marek Skořepa - Ondra Franc (JayCee), Marek Veselý, Martin Čábelka (Baník), Jirka Klasna (ing. Liška), Roman Ondra, Martin Ondra, Martin Turek, Ladislav Blaščík, Vítek Košnar, Jaromír Andres. Trenér: Vašek Kučera (Dingač)


Opora v benátecké brance, Radek Houška alias Adi. Pustil vůbec nejméně gólů na turnaji a výrazně se tak zasloužil o druhé místo.


Pohled na benáteckou střídačku.


Ještě jeden pohled do ztrápených obličejů :) Teplé počasí dalo všem hráčům pořádně zabrat, což dokumentuje nejlépe Čudla :)


Krtek "v běhu". No je pravda, že na tuhle fotku trošku zpomalil, aby nebyl mázlej ;)


Z Mária se vyklubal pořádný hokejbalový talent.


Foto z prvního utkání mezi Kolínem a Chrudimí.


Jako druzí se utkali borci z Benátek a Mladé Boleslavi.


Na zápas proti Chrudimi oblékli benátečtí fanoušci žlutomodré dresy. Svinibrodská kombinace barev ale úspěch nepřinesla (3:5) a Benátky si připsaly první a poslední prohru.


Kolín proti Boleslavi srdnatě bojoval a dokázal ji obrat o bod po remíze 4:4.


Kolínští příznivci shlíželi zápasy s vyvýšeného vršku pod stínem stromu a modrobílé sektorovky.


Buřty, špízy a bifťouři kolínského trenéra Dingače.


Šachy, mistr pípy.


Chrudim si i přes porážku, kterou jí uštědřila Mladá Boleslav, připsala vítězství celého turnaje. Za výhru vděčí spolu s výborným výkonem i nešťastně nastaveným pravidlům :) Přesto si první místo bezesporu zasloužila.


Marek Skořepa kryje míč před dotírajícím Voborou. Lišák z dálky přihlíží a je připraven zasáhnout, pokud by benátecký hráč atakoval brankáře v rozporu s pravidly :)


Na vhazování první úderná formace Benátek. Na centru je připraven Ondra Šulc. Sobotní Král střelců se sedmi brankami.


Přestávkový pokec mezi Adim, JayCeem, Markem Skořepou a Baníkem.


Vítezný tým turnaje. Fanoušci klubu HC Chrudim. Gratulujeme.
nahoře zleva: Kouč, Tomstr, Mikulda, Wagi, Jaris, Šulda
dole zleva: opox, Tommy a Jirka Rehn


Tým Kolínských Kozlů skončil na čtvrtém místě. S prázdnou ale neodjel. Za příkladně férovou hru obdržel Cenu fair-play.


Společná fotka fanoušků Benátek a Kolína.

Další články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!