19. 9. 2008 | Tomáš Nejedlo

V sobotu zajíždějí Benátky do podkrkonošského Vrchlabí

Hokejisté Benátek po neúspěšném zápase s Chomutovem si jistě budou chtít napravit reputaci a vrátit pošramocené sebevědomí. Pomoci jim k tomu můžu už následující zápasy, kdy budou v sobotu zajíždět do Vrchlabí. Podkrkonošský celek se před sezónou spojil s extraligovou Mladou Boleslaví, která do týmu trenéra Jeřábka poslala hned několik kvalitních hráčů. Stačí zmínit třeba Nikolu Gajovského, Tomáše Roda či Jozefa Lukáče. Zda-li se benáteckým hráčům podaří vybojovat nějaký bod se dozvíme již tuto sobotu 20. září, začátek zápasu je v 18:00! Zápas můžete sledovat on-line!

Představujeme soupeře - HC Vrchlabí

S Vrchlabím se Benátečtí potkávali během minulých let mezi druholigovými mantinely, pak se ale hráčům z Podkrkonoší podařil postup do první ligy a cesty obou týmů se rozdělily. Nyní nastává opět setkání ve stejné soutěži - 1. lize. Vrchlabí před letošní sezónou navázalo úzkou spolupráci s Mladou Boleslaví a z tohoto týmů přišlo několik hráčů (Rod, Krupka, Konečný, Gajovský, Bendík, Jaroměřský, Wagenhoffer, Fiedler, Lukáč). Mužstvo se dále podařilo doplnit zkušenými hráči (Chatrnúch, Galvas) a dále vyztužit několika nadějnými mladíky. Na post brankáře nově přišel zlínský Tomáš Štůrala. Zajímavým jménem v kolonce posil je i Jaroslav Koma, slovenský bek, který loni patřil do základní sestavy extraligového Litvínova a později i Pardubic. Vrchlabští v létě startovali v Tipsport Cupu a mj. si připsali i cenný úspěch. Dokázali totiž porazit mistra ligy pražskou Slávii 3:2.

Vrchlabští v prvním kole 1.ligy byli hosty v Jihlavě, kde po tuhém boji zvítězili 4:3. Ve druhém kole se v DD Elektromont aréně představil Berouna a velice překvapivě si domů vezl výhru 3:2. Sebevědomí si však svěřenci kouče Jeřábka napravil ve středu v Porubě, kde vyhráli těsně 2:1. Nejlepšími střelci našeho sobotního soupeře jsou dvougóloví Jaroslav Koma a Patrik Beck. Ve Vrchlabí nás čeká jako obvykle bouřlivé prostředí, takže uvidíme, jak se dokáží Benátečtí s tímto faktorem vypořádat.

HC Vrchlabí v zápase v Porubě: Štůrala (Ševčík) - Matějíček, Chaloupka, Koma, Chatrnúch, Lukáč, Vála, Galvas, Wagenhoffer - Fiedler, Pajič, Beck, Horčička, Krupka, Rusnák, Gajovský, Rod, Látal, Konečný, Kříž, Hruška

Utkání sledujte on-line

Jako již tradičně můžete zápas mezi HC Vrchlabí a HC Benátky nad Jizerou sledovat pomocí živé textové reportáže na serveru www.onlajny.cz. Na počtenou se budou těšit naši vrchlabští kolegové.

ON-LINE: 4.kolo HC Vrchlabí - HC Benátky nad Jizerou, sobota od 18:00!

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!